Ολυμπιονίκες στο 1ο MaskaRun Ορχομενού. Τρέξε μαζί τους

Gazzetta team
Ολυμπιονίκες στο 1ο MaskaRun Ορχομενού. Τρέξε μαζί τους

bet365

Ο Σύλλογος Ολυμπιονικών Ελλάδας (ΣΕΟ) στηρίζει το 1ο MaskaRun και Ολυμπιονίκες μέλη του θα είναι παρόντα στον πρώτο αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στον Ορχομενό.

Οι Ολυμπιονίκες μας πάντα κοντά στις αθλητικές εκδηλώσεις, στέκονται πλάι και στηρίζουν αξιόλογες προσπάθειες τις αγκαλιάζουν αλλά και συμμετέχουν δίνοντας το παράδειγμα για άθληση και αλλαγή στάσης ζωής.

Στην πρωτεύουσα του Στερεοελλαδίτικου Καρναβαλιού, στον Ορχομενό θα βρεθούν στη γραμμή εκκίνηση οιΟλυμπιονίκες Βούλα Ζυγούρη, Μαρία Βρυώνη και Εύα Χριστοδούλου.

Εκτός όμως από τους Ολυμπιονίκες, ο ΣΕΓΑΣ σε ανώτερο επίπεδο τιμά το 1ο MaskaRun και θα εκπροσωπηθεί με τον Αντιπρόεδρο και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (EAA)Παναγιώτη Δημάκο.

Έλα κι εσύ λοιπόν, μπες στην εκκίνηση, μη χάνεις την ευκαιρία. Ζήσε τον πρώτο αγώνα. Γίνε κομμάτι της ιστορίας! Απόλαυσε την συμμετοχή σε έναν αγώνα χαράς.

Λίγες ώρες απομένουν για την εκκίνηση στον πιο πρωτότυπο αγώνα, στην πιο χαρούμενη εκδήλωση που ανοίγει την αυλαία των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Ορχομενό.

Ελάτε λοιπόν κι εσείς στην εκκίνηση την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στις 11:00 στη πλατεία Σκριπούς.
Προλαβαίνετε να δηλώσετε την συμμετοχή σας αλλά και αν αποφασίσετε τελευταία στιγμή, θα είναι άνθρωποι της διοργάνωσης να σας εξυπηρετήσουν.

Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε στα τηλέφωνα: 6974102671 (Ηλιάνα) και 6973612798 (Κατερίνα), στο FB με μήνυμα στη σελίδα Καρναβάλι Ορχομενού καθώς και mail στο [email protected].

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα μοιραστούν μπλουζάκια, μετάλλια και μάσκες ματιών σε όλους τους συμμετέχοντες με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις εγγραφές.
Η διαδρομή είναι 2,1 χλμ ασφαλτοστρωμένη και μπορούν να πάρουν μέρος από μαθητές 4ης Δημοτικού και μεγαλύτεροι-ες.
Επίσης μπορούν να πάρουν μέρος όσοι θέλουν να φορούν αποκριάτικες στολές ή να έχουν μακιγιαριστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα