Νέγρης: «Να αποβάλω το άγχος του φαβορί»

Gazzetta team
Νέγρης: «Να αποβάλω το άγχος του φαβορί»

bet365

Ο Δημήτρης Νέγρης πέτυχε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη (3:52.10) στα 400μ. ελεύθερο εφήβων, καταρρίπτοντας παράλληλα το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας στο πλαίσιο του Χειμερινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Όπεν του ΟΑΚΑ.

Ο αθλητής του Νίκου Γέμελου, μίλησε στο gazzetta.gr για τους στόχους του ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, περίμενα ένα χρόνο κοντά στο 53, όμως το πρωί δεν ένιωθα τόσο καλά μυικά. Είμαι πιο απογευματινός τύπος. Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχω τον καλύτερο χρόνο στην Ευρώπη αφενός μου δίνει έξτρα χαρά, αλλά και άγχος γιατί θα πάω ως φαβορί, όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποβάλω», δήλωσε ο Νέγρης και πρόσθεσε, «Τώρα κοιτάμε με τον προπονητή μου, τα 800 και 1.500μ. Τους χρόνους για τα όρια του Ευρωπαϊκού τους είχα από πέρυσι, οπότε πιστεύω ότι αν βρεθώ σε καλή ημέρα θα τα καταφέρω».

Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο εφήβων ανήκε στον Δημήτρη Δημητρίου από τις 23/06/2015 και το είχε πετύχει στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων.

 

Τελευταία Νέα