Να συνεχίσει την καλή παράδοση θέλει ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Να συνεχίσει την καλή παράδοση θέλει ο ΠΑΟΚ

bet365

O ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο τη ΧΑΝΘ στη Μίκρα (Σπίτι του Χάντμπολ), για τη 19η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο τους δύο βαθμούς.

Παράλληλα θέλει να διευρύνει την εντυπωσιακή παράδοση που έχει δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία. Ο «δικέφαλος» δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας και σε 17 αγώνες μετράει 16 νίκες και 1 ισοπαλία. Η μοναδική φορά που η ΧΑΝΘ απέσπασε βαθμό ήταν την περίοδο 2010-11 (31-31). Η νίκη με τη μεγαλύτερη διαφορά για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου 2008 (40-30). Στον πρώτο γύρο της φετινής διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην έδρα της ΧΑΝΘ με 22-30 και με τον Βαγγέλη Αραμπατζή να σημειώνει ατομικό ρεκόρ στη Handball Premier με 9 γκολ.

Από την άλλη πλευρά η ΧΑΝΘ έχει σαν στόχο την 10η θέση που θα της δώσει περισσότερες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία που είναι το μεγάλο στοίχημα της σεζόν.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ηλίας Ζάγκας, μίλησε για την αναμέτρηση: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και είμαστε υποχρεωμένοι να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση ενόψει Play offs, ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΧΑΝΘ. Δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος παίζει για την σωτηρία του και πιστεύω πως θα μας αντιμετωπίσει με μεγάλη θέληση και πάθος. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και θεωρώ πως με την κατάλληλη αγωνιστική προσήλωση θα βγούμε νικητές από ένα ματς με μεγάλη σημασία, όχι μόνο βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική, καθώς την Τρίτη ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με το Φίλιππο Βέροιας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα