Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Διομήδης

Gazzetta team
Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Διομήδης

bet365

Μετά την ήττα από τον Δούκα στα πέναλτι και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου ο Διομήδης Άργους στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα.

Οι «Λύκοι» υποδέχονται τον Φοίβο Συκεών για την 19η αγωνιστική της Handball Premier και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους στις 14 νίκες, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία θα τους εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καραπάνος και Δημάκης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Για τον κύριο Γιώργο Δημάκη μάλιστα, ο αυριανός θα είναι ο τελευταίος του αγώνας στην πολύχρονη καριέρα του ως διαιτητής.
Ο Φοίβος Συκεών προέρχεται από έναν δυνατό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχασε στο τελευταίο λεπτό με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Αλέξη Αλβανού και έχει ισχυρό κίνητρο, αφού προσπαθεί να μαζέψει όσο τον δυνατόν περισσότερους πόντους, ενόψει πλέι άουτ.


Ο αυριανός αγώνας είναι ο προτελευταίος εντός έδρας της κανονικής περιόδου για τον Διομήδη, καθώς έχει ακόμα μόνο το μεγάλο ντέρμπυ με τον Φίλιππο Βέροιας εντός και την ΧΑΝΘ και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου εκτός. Αμέσως μετά τον αγώνα ο σύλλογός θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στο Agamemnon Palace στις Μυκήνες (21.00).

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα