Οι σπαζοκεφαλιές του ΠΑΟΚ

Οι σπαζοκεφαλιές του ΠΑΟΚ

Οι σπαζοκεφαλιές του ΠΑΟΚ

Μία προπόνηση διανοητικού χαρακτήρα και ενίσχυσης της ομαδικότητας, περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας Handball του ΠΑΟΚ, που βγήκε από τους αθλητικούς χώρους και επισκέφτηκε το «The MindTrap», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το «The MindTrap» με 27 θεματικά δωμάτια μυστηρίου σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί το μεγαλύτερο παιχνίδι βιωματικής απόδρασης στην Ευρώπη. Οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε ομάδες και μετατράπηκαν σε παίκτες. Στόχος τους να δραπετεύσουν από το δωμάτιο που επέλεξαν σε λιγότερο από μία ώρα.

Έπρεπε να βρουν στοιχεία, όπως κλειδαριές, κλειδιά, πάζλ, αυτοσχέδιους μηχανισμούς, κώδικες και συνδυάζοντας τα να λύσουν τους γρίφους του δωματίου με μοναδικό στόχο την απόδραση τους.

Η εμπειρία ήταν ξεχωριστή και εντάσσεται μέσα στη γενικότερη φιλοσοφία του team building, που υπάρχει στην ομάδα. Η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι τα ζητούμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η συμμετοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες έχουν επιλέξει το «The MindTrap» για την ενίσχυση των σχέσεων του προσωπικού τους.

Δείτε όσα έγιναν στο video που ακολουθεί…
 
 

Ο ΠΑΟΚ στο The MindTrap

Best of internet