Η Μαρία Πολύζου στον Μαραθώνιο της Ρόδου

Η Μαρία Πολύζου στον Μαραθώνιο της Ρόδου

Η Μαρία Πολύζου στον Μαραθώνιο της Ρόδου

H Mαρία Πολύζου που έχει την καλύτερη επίδοση στην αυθεντική διαδρομή θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει στις 17 Απριλίου.

 Το Roads To Rhodes Marathon 2016 θα διοργανωθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων με την επίσημη έγκριση της AIMS και της IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και τη διεθνή αναγνώριση του αγώνα, καθώς και της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ που έχει εντάξει στο επίσημο καλεντάρι του τον αγώνα. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ. Εκτός από τον Μαραθώνιο, θα πραγματοποιηθούν αγώνες 5.000 μ. και 10.000, και μία διαδρομή 1.000 μ. για τους μικρούς αθλητές. 

Το παρών θα δώσουν τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες δρομείς όπως η Ράνια Ρεμπούλη. «Η επιτυχία και η ανταπόκριση που είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου τα προηγούμενα χρόνια, μας κάνει να ελπίζουμε ότι έχουμε κάνει κάποια ουσιαστικά βήματα. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε τη Ρόδο ως ένα προορισμό μεγάλων αθλητικών γεγονότων που θα συμβάλλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου αλλά και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μαριέττα Παπαβασιλείου. 

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές έως τις 10 Απριλίου και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά από το MyNextRun είτε μέσω e-mail ακολουθώντας τις οδηγίες στο Roadstorhodes.com.

Best of internet