Πατσουκάκης: «Έναν ακόμη αγώνα, δίχως άγχος και πίεση»

Gazzetta team
Πατσουκάκης: «Έναν ακόμη αγώνα, δίχως άγχος και πίεση»

bet365

Στην Τσεχία θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του εμφανίσεις για τη χειμερινή σεζόν ο Δημήτρης Πατσκουκάκης.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ είναι σε καλή κατάσταση και επέλεξε να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Γιάμπλονετς της Τσεχίας, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (5/3), προκειμένου να βελτιώσει το φετινό του 5,60 μέτρα.

Ο αθλητής του Φώτη Στεφανή έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, που τον ταλαιπώρησαν την περσινή σεζόν και φέτος δείχνει σε θέση να βρεθεί σε υψηλά επίπεδα.

«Είμαι πολύ καλά και αυτό φάνηκε και στους αγώνες που προηγήθηκαν. Δεν έχω προβλήματα και δουλεύω σκληρά για να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό.

Από τη στιγμή, που είδα πως είμαι σε καλή κατάσταση επέλεξα να κάνω έναν ακόμη αγώνα, δίχως άγχος και πίεση, προκειμένου να πετύχω μια επίδοση καλύτερη από το 5,60 μ.», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει ως μεγάλο στόχο ένα άλμα πάνω από τα 5,70 μ., που θα του δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στην Τσεχία θα ολοκληρώσει τη χειμερινή σεζόν και ο παίδας Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός αθλητής στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ξεπέρασε τα 5,53 μ. και πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως στην κατηγορία των Παίδων.

Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, αλλά και οι Τσέχοι Μπάλνερ και Κουντλίτσα.

 

Τελευταία Νέα