Κοντά στην πρόκριση Κουτίδη-Πλατανιώτη

Κοντά στην πρόκριση Κουτίδη-Πλατανιώτη

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε για τα ελληνικά χρώματα η αυλαία του Προολυμπιακού μίτινγκ, που φιλοξενείται στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τις Πλατανιώτη και Κουτίδη να καταλαμβάνουν την 4η θέση στον αγώνα του τεχνικού προγράμματος, στον α' γύρο του ντουέτου.

Οι Ελληνίδες εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους, που βασίστηκε στη χορογραφία με την επωνυμία «Φλερτ» της μιας εκ των ομοσπονδιακών τεχνικών, της Ναταλία Τσερνέσκα, και βαθμολογήθηκαν με 84,2629 β., το οποίο σημαίνει ότι έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Το ελληνικό δίδυμο ξεπέρασαν μόνο οι Ισπανίδες Καρμπονέλ – Μεγκουάλ (1η θέση 89,1816 β.) οι Ιταλίδες Τσερούτι - Φέρρο (2η θέση, 85.900 β.) και οι Γαλλίδες Οζ – Χρετιέν (3η θέση, 84,5298 β.).

Αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου (ώρα έναρξης 11.15 τοπική, 16.15 Ελλάδας) αγωνίζονται στο Ελεύθερο Ντουέτο του Α' γύρου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη με την Εβελίνα Παπάζογλου, σε χορογραφία της άλλης ομοσπονδιακής τεχνικού, της Μαρίας Θηβαίου, με την επωνυμία «Κατάσκοποι», και αν πάνε το ίδιο καλά τότε σε συνδυασμό με τη σημερινή εμφάνιση η πρόκριση μπορεί να θεωρείται σίγουρη.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τη διαδικασία πρόκρισης, προκρίνονται συνολικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 24 Ντουέτα. Πέντε περνούν με βάση τις ήδη προκριθείσες χώρες από τις πέντε ηπείρους κι άλλα τρία με βάση την κατάταξη του Ομαδικού στο Προολυμπιακό, ενώ θα προκριθούν 12 μετά τον Α’ γύρο (Τεχνικό και Ελεύθερο Πρόγραμμα) του Προολυμπιακού και άλλα τέσσερα μετά τον Β’ γύρο (Κυριακή 6/3 στις 15.00 μόνο Ελεύθερο Πρόγραμμα). Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η πρόκριση του ελληνικού Ντουέτο είναι πολύ κοντά.

 

Τελευταία Νέα