Ολυμπιακός Βουλιαγμένη στη μάχη των προημιτελικών

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός Βουλιαγμένη στη μάχη των προημιτελικών

bet365

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη ρίχνονται αύριο στην καθοριστική μάχη για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσουν στις 16:00 ως τυπικά φιλοξενούμενες το Σάββατο στις 16:00 (Novasports1) στο Παπαστράτειο την Ουραλότσκα και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες μετά το 13-10 του πρώτου αγώνα. Ο Θρύλος που προέρχεται από την άνετη επικράτηση σε βάρος της Βουλιαγμένης θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στην Ρώσικη ομάδα πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση από αυτή της 17ης Φεβρουαρίου.

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Κερδίσαμε με 3 γκολ αλλά μπορούσαμε πολύ ευκολότερα αφού είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε ματς. Μας δόθηκε ένα μάθημα στο προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε ξανά και να παίξουμε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά».

Σε ότι αφορά στη Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την Kίνεφ στη 13:00 ώρα Ελλάδας. Στο πρώτο εντός έδρας ματς η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου είχε γνωρίσει την ήττα με 9-10, το οποίο σημαίνει ότι θέλει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων για να εξασφαλίσει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Τελευταία Νέα