Αποσύρθηκε στον προημιτελικό ο Τζόκοβιτς!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αποσύρθηκε στον προημιτελικό ο Τζόκοβιτς!

bet365

Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Οπεν του Ντουμπάι. Ο Σέρβος αποσύρθηκε στον προημιτελικό, έχοντας χάσει το πρώτο σετ με 6-3 από τον Φελιθιάνο Λόπεθ.

Έτσι ο Νόλε θα πρέπει να περιμένει για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ιβάν Λεντλ, ο οποίος είχε φτάσει σε 18 διαδοχικούς τελικούς στην Open Era. Παράλληλα, αλλάζει αναγκαστικά η συνήθεια που απέκτησε στις τελευταίες επτά διοργανώσεις, στις οποίες πανηγύρισε τον τίτλο.

Σε ό,τι αφορά στο ματς ο Ισπανός προηγήθηκε 2-0, με τον Νο 1 να μειώνει σε 2-1. Αμέσως μετά, ήρθε ο φυσιοθεραπευτής στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο ο Νόλε να ζητήσει ιατρικό τάιμ άουτ. Παρότι ήταν εμφανές ότι χώλαινε το παιχνίδι του, ολοκλήρωσε το σετ και στην συνέχει ανακοίνωσε την απόσυρση του για να αποχωρήσει εν μέσω αποδοκιμασιών από μερίδα φιλάθλων.

Απαντώντας στην προσβολή ο Τζόκοβιτς ύψωσε τον αντίχειρα του ειρωνικά...

O λόγος που οδήγησε τον Σέρβο να αποσυρθεί είναι μόλυνση στο μάτι, όμως επιβεβαίωσε και ο αντίπαλος του. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο αναγκάζεται να αποχωρήσει από αγώνα, μετά τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ο Τζόκερ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα Μαρτίου για το πρώτο Masters της χρονιάς το Indian Wells, στο οποίο πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής.

Αντίπαλος του Λόπεθ θα είναι ο Μάρκος Παγδατής, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Νικ Κύργιος, (ο οποίος απέκλεισε τον Τόμας Μπέρντιχ με 6-4, 6-4) με τον Σταν Βαβρίνκα. Ο Ελβετός -, ν-ίκησε τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ 7-5, 6-1.

 

Τελευταία Νέα