Aνακοίνωση Γ.Γ.Α. για το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Aνακοίνωση Γ.Γ.Α. για το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

bet365

Έπειτα από τρία χρόνια απραξίας θα ξαναγίνουν αγώνες κολύμβησης στο Ο.Α.Κ.Α., αφού αδειοδοτήθηκαν το κλειστό και τα ανοιχτά κολυμβητήρια, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α.: «Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός υπέγραψε την αδειοδότηση των ανοιχτών δεξαμενών κολύμβησης για προπονήσεις και την προσωρινή άδεια λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου του Ο.Α.Κ.Α. για αγώνες κολύμβησης και συγχρονισμένης κολύμβησης.

Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των τεχνικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. και της Διοίκησης του Ο.Α.Κ.Α., με τις οποίες είτε λύθηκαν τα βασικά προβλήματα ασφαλείας που είχαν εντοπιστεί στις εγκαταστάσεις, είτε δρομολογήθηκαν οι ενέργειες για επίλυση δευτερευουσών εκκρεμοτήτων.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια αδικαιολόγητης απραξίας, η αθλητική ναυαρχίδα της χώρας το κλειστό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του Ο.Α.Κ.Α. είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα διεξαχθεί εντός ολίγων ημερών».

 

Τελευταία Νέα