Μαραθώνιος Ναυπλίου, ένας ξεχωριστός αγώνας!

Gazzetta team
Μαραθώνιος Ναυπλίου, ένας ξεχωριστός αγώνας!

bet365

«Είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός όχι μόνο για τον Δήμο και την γύρω περιοχή αλλά ολόκληρης της Πελοποννήσου».

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος του Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 3ου Μαραθωνίου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου και πρόσθεσε: «Με την διοργάνωση του Μαραθωνίου αναδεικνύουμε το Ναύπλιο ως τουριστικό, ιστορικό και αθλητικό προορισμό. Είμαστε στρατευμένοι για την επιτυχία του γεγονότος έχουμε άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς, συμμετέχει το 10% των πολιτών και οι εθελοντές μας ξεπέρασαν τους 1.000».

Την αθλητική εκδήλωση πλαισιώνουν την παραμονή του αγώνα διαλέξεις και άλλα ενδιαφέροντα δρώμενα ενώ σε συνεργασία με την εφορία αρχαιοτήτων θα είναι ελεύθερη η είσοδος στα μουσεία.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκε και μίλησε ο έφορος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μαμουζέλος ο οποίος υπογράμμισε την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ στον αγώνα η οποία εντάσσεται στο κανονιστικό πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων του ΣΕΓΑΣ.

Μίλησαν επίσης οι δρομείς Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλή επιτυχία και δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες στην γραμμή εκκίνησης του 3ου Μαραθωνίου.

Παραβρέθηκαν επίσης οι πρωταθλητές στις μεγάλες αποστάσεις Αναστασία Καρακατσάνη και Κώστας Γκελαούζος.

 

Τελευταία Νέα