Πόρτλαντ η επόμενη στάση για Μπανιώτη

Gazzetta team
Πόρτλαντ η επόμενη στάση για Μπανιώτη

bet365

Απευθείας στο Πόρτλαντ θα κάνει τον επόμενο αγώνα του ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου, το περασμένο Σάββατο ξεπέρασε τα 2,33 μ. στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και έκλεισε μια θέση για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Παράλληλα έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, δεδομένο του ότι τόσο η προσπάθεια στα 2,35 μ. όσο και στα 2,37 μ., όπου δοκίμασε μετά τα 2,33 μ. ήταν πολύ καλές.

«Θα ήθελα να κάνω έναν ακόμη αγώνα, δυστυχώς δεν υπάρχουν, οπότε θα συνεχίσω κανονικά την προετοιμασία μου», είπε ο Μπανιώτης, ο οποίος την Τρίτη αγωνίστηκε στην Οστράβα. «Το στάδιο δεν ήταν καλό. Ο ελαστικός τάπητας ήταν πολύ μαλακός και δεν μας επέτρεψε να κυνηγήσουμε κάτι καλό», συμπλήρωσε.

Ο πρωταθλητής μας θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Ελλάδα κι έπειτα θα αναχωρήσει για το Πόρτλαντ όπου στις 19 Μαρτίου θα πάρει μέρος στον απευθείας τελικό του ύψους. Ο Μπανιώτης με 2,33 μ. έχει την πέμπτη επίδοση στον κόσμο και κάθε λόγο να βάζει υψηλούς στόχους για τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

 

Τελευταία Νέα