Οι ποινές του αθλητικού δικαστή

Οι ποινές του αθλητικού δικαστή

Οι ποινές του αθλητικού δικαστή

Ανακοινώθηκαν οι ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής, με την ΑΕΚ να καλείται να καταβάλει χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ 

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1) Στην αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως «Α.Ε.Κ.», επιβλήθηκε πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ.
2) Στον Παράγοντα του Σωματείου «Ο.Λ.Α. ΔΡΑΜΑΣ» Νικόλαο Κωνσταντινίδη, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 41 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
3) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Γ.Ε. ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008» Κωνσταντίνο Καρανάσιο, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
4α) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» Δημήτριο ΜΠΑΝΤΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
β) Στον αθλητή του Σωματείου «Χ.Α.Ν.Θ.» Ελευθέριο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
5) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ» Γεώργιο ΣΑΡΔΗ, επιβλήθηκε ποινή δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
6α) Στον αθλητή του Σωματείου «ΔΙΑΣ. Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ» Κωνσταντίνο ΤΡΑΙΑΝΟ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
β) Στον αθλητή του Σωματείου «ΔΙΑΣ. Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ» Στέργιο ΘΑΝΑΗΛΑΚΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
γ) Στον αθλητή του Σωματείου «Ε.Γ.Σ.Ν. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ» Χρήστο ΚΑΡΑΒΙΤΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.

Best of internet