Στην Κ.Ο.Ε. η υπόθεση της κολυμβήτριας που αρνήθηκε έλεγχο

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στην Κ.Ο.Ε. η υπόθεση της κολυμβήτριας που αρνήθηκε έλεγχο

bet365

Στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έχει διαβιβαστεί από το ΕΣΚΑΝ ο φάκελος της αθλήτριας που αρνήθηκε να περάσει από έλεγχο στο πλαίσιο του Γκραν Πρι «Αλεξάνδρεια».
Η κολυμβήτρια είχε υπογράψει το σχετικό έντυπο των ελεγκτών και ζήτησε να περάσει από τον έλεγχο αφότου αγωνιστεί. Ωστόσο, λίγο αργότερα επικαλέστηκε τραυματισμό στην μέση, μετά από πτώση, ο οποίος δεν της επέτρεπε να δώσει δείγμα. Μάλιστα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύτηκε για τις επόμενες δύο ημέρες.
Μετά από ομολογουμένως μεγάλη καθυστέρηση (οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν αρχές Δεκεμβρίου), το ΕΣΚΑΝ διαβίβασε το φάκελο της αθλήτριας στην ομοσπονδία, η οποία έως το τέλος του μήνα θα περάσει το θέμα από το διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να ορίσει τη τιμωρία της.
«Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί η αθλήτρια θα κληθεί να απολογηθεί ή να υποβάλει υπόμνημα. Έως τότε φυσικά δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί», δήλωσε στο gazzetta.gr o πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.
Σε ότι αφορά την έτερη αθλήτρια, η οποία είχε αποσύρει τη συμμετοχή της 10 λεπτά πριν τους αγώνες (και όχι τουλάχιστον μία ώρα όπως ορίζουν οι κανονισμοί), δεν παραπέμφθηκε από τον ΕΣΚΑΝ και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να την παραπέμψει και η ΚΟΕ.
 

Τελευταία Νέα