Sportingbet: Νίκες αλλά και ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ελλάδα!

Gazzetta team
Sportingbet: Νίκες αλλά και ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ελλάδα!

bet365

Τα συγχαρητήρια προς την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο handball αλλά και την ικανοποίηση της, εκφράζει η Sportingbet μέσω του εκπροσώπου της, Γιάννη Καποδίστρια!

Την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο handball γυναικών σε ένα δραματικό τελικό στην Μίκρα, όπου επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 32-31! Η ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, με Μέγα Χορηγό την Sportingbet, αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο. Η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού Λένα Μούρνου έδωσε το στίγμα αυτής της νίκης τονίζοντας ότι «στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αυτό που μετράει είναι να έχεις καρδιά και ν’ αγαπάς τον αετό».

Αυτό είναι και η φιλοσοφία της Sportingbet, Μέγα Χορηγού των ομάδων handball γυναικών και ανδρών σε όλες τις διοργανώσεις, της ομάδας volley ανδρών, στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές της υποχρεώσεις και Χρυσού Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο τόνισε άλλωσε και ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Γιάννης Καποδίστριας λέγοντας: «Στην Sportingbet είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι όταν οι ομάδες τις οποίες πιστεύουμε και στηρίζουμε πετυχαίνουν τόσο σημαντικές διακρίσεις. Είναι απόλυτα συνειδητή η επιλογή μας να σταθούμε στο πλευρό των συγκεκριμένων ομάδων και μαζί να φέρουμε νίκες αλλά και συνολικά ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε τη γυναικεία ομάδα handball του ΠΑΟΚ για τη συγκίνηση που μας προσέφερε»

 

Τελευταία Νέα