Να κάνουν το πρώτο βήμα οι «ερυθρόλευκες»

Να κάνουν το πρώτο βήμα οι «ερυθρόλευκες»

Να κάνουν το πρώτο βήμα οι «ερυθρόλευκες»

Με στόχο να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (18:00) την Ουραλότσκα.

Mε μοναδικό στόχο να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στο Final 4, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τετάρτη (17/2, 18:00, Novasports 7) την Ουραλότσκα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» της Euroleague. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης υποδέχονται την Ρώσικη ομάδα μπροστά στον κόσμο τους και θέλουν να αποκτήσουν από το πρώτο ματς το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Τρίτη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση και βιντεοθεραπεία. Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη με εξαίρεση την απουσία της Μόνικα Έγκενς.

Παυλίδης: «Δεν φοβάται τίποτα ο καλός Ολυμπιακός!»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης υπογράμμισε στο osfp.gr τα εξής: «Στόχος μας είναι η νίκη με μια διαφορά ασφαλείας και εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Το ζητούμενο είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα που θέλουμε. Όπως είχα αναφέρει και όταν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, ο καλός Ολυμπιακός όμως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Μανωλιουδάκη: «Ονειρευόμαστε την ομάδα μας στο Final 4»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Παίζουμε ένα παιχνίδι το οποίο στην αρχή θεωρώ ότι θα είναι κοντά το σκορ αλλά όσο μένουμε συγκεντρωμένες θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε μια διαφορά ασφαλείας. Σίγουρα είναι καλή ομάδα η Ουραλότσκα και την σεβόμαστε αλλά δεν παύουμε να ονειρευόμαστε την ομάδα μας στο Final 4 το οποίο είναι ο μεγάλος μας στόχος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί πάντα μας δίνει την έξτρα ώθηση σε αυτά τα σημαντικά παιχνίδια».

Best of internet