Τελετή έναρξης σε... εικονική πραγματικότητα!

Τελετή έναρξης σε... εικονική πραγματικότητα!

Τελετή έναρξης σε... εικονική πραγματικότητα!

Η τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2016 στο Λιλεχάμερ συνδέθηκε με το πρώτο στα χρονικά ive streaming εικονικής πραγματικότητας από της Samsung!

Καθηλωτικές στιγμές από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, την Παρέλαση των Εθνών και άλλες εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Τελετής Έναρξης είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω live streaming εικονικής πραγματικότητας οι θεατές! H Samsung, παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε αυτό που σε πολλούς φάνταζε ως επιστημονική φαντασία (εικονική) πραγματικότητα!

Συνδέοντας τα Galaxy smartphones με το Gear VR και μπαίνοντας στο Olympic.org για απευθείας σύνδεση με τη VR εμπειρία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, τόσο εκείνοι που βρέθηκαν στα Samsung Galaxy Studios στο Λιλεχάμερ και στο Samsung Experience Store στο CC-Vest στο Όσλο της Νορβηγίας, όσο και οι fans από όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν με μοναδικό τρόπο την Τελετή Έναρξης και να νιώσουν την ενέργεια του κόσμου. 

Η επαναστατική αυτή εμπειρία μεγιστοποίησε τον ενθουσιασμό για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων και επέτρεψε στη Samsung να συνδεθεί με τους νέους ανθρώπους μέσω διαδραστικών VR εμπειριών, καθώς και να διαδώσει το Ολυμπιακό Πνεύμα σε όλο τον κόσμο.

Best of internet