Με στόχους υψηλούς η Προοδευτική Αγρινίου!

Gazzetta team
Με στόχους υψηλούς η Προοδευτική Αγρινίου!

bet365

Με σύνθημα «Η Προοδευτική Αγρινίου να αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, για την πόλη και για το ελληνικό χάντμπολ», οι «βυσσινί» έκαναν τα... εγκαίνια στον επίσημο διαδικτυακό τους τόπο, όπου κανείς μπορεί να διαβάσει νέα για τις δραστηριότητες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου!

Με αφορμή τα... εγκαίνια της επίσημης ιστοσελίδας (http://www.proodeytiki.gr/) των «βυσσινί» το μήνυμα της προέδρου του συλλόγου κυρίας Εβίτας Κοτρολού έχει ως εξής:

«Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Προοδευτικής Αγρινίου.
Με κινητήριο δύναμη τους ίδιους τους αθλητές μας, τα παιδιά που μαθαίνουν το χάντμπολ στις ακαδημίες μας και φυσικά τους εκπαιδευτές της ομάδας, προσπαθούμε με αργά αλλά σταθερά βήματα και με μεγάλη επιμονή την άνοδο μας στην ανώτερη κατηγορία της ελληνικής χειροσφαίρισης.
Με πρωτοποριακά προγράμματα και καταξιωμένα στελέχη, φέρνουμε τη νεολαία κοντά στις αξίες του αθλητισμού στοχεύοντας όχι μόνο στην άσκηση του σώματος, αλλά και στην ολοκλήρωση των χαρακτήρων τους μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την ανάπτυξη του ταλέντου τους.

Ως ένα σύγχρονο αθλητικό Σωματείο, η Προοδευτική παράλληλα επενδύει στην κοινωνική δράση, μέσα από εκδηλώσεις, σεμινάρια, επισκέψεις σε σχολεία και προγράμματα που αφορούν όλη την κοινωνία του νομού Αιτωλοακαρνανίας την οποία έχουμε πολύτιμο συμπαραστάτη.
Επιδίωξή μας είναι ο σύλλογος να αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, για την πόλη του Αγρινίου και για το ελληνικό χάντμπολ γενικότερα.

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας προτρέπουμε να εμπιστευτείτε το σύλλογό μας για την άθληση και την ανάπτυξη των παιδιών σας και δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές μας σε αυτή την κατεύθυνση.
Αγαπητοί Αθλητές και Αθλήτριες του Συλλόγου μας, σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στο υγιές περιβάλλον του αθλητισμού.

Αγαπητοί Φίλοι, Υποστηρικτές και Χορηγοί του Συλλόγου μας, η διαρκής υποστήριξή σας στο έργο που έχουμε κληθεί να υπηρετήσουμε, μας τιμά και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στο να θέτουμε υψηλούς αλλά ταυτόχρονα επιτεύξιμους στόχους.
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, δεσμευόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε τις προσπάθειές μας.

Σας περιμένουμε όλους, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο».

 

Τελευταία Νέα