Έτομος κόντρα στην Μπενφίκα ο Φίλιππος (vid)

Έτομος κόντρα στην Μπενφίκα ο Φίλιππος (vid)

Έτομος κόντρα στην Μπενφίκα ο Φίλιππος (vid)

Στην Λισαβόνα βρίσκεται από την Τετάρτη ο Φίλιππος για την διπλή αναμέτρηση με την Μπενφίκα στο πλαίσιο της φάσης των «δεκαέξι» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών. 

Με καλή ψυχολογία από τις νίκες με ΔΙΚΕΑ, ΑΕΚ, οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την επιτυχία του Κρασνοντάρ και να φέρουν άλλη μια πρόκριση στην Βέροια.

Το ματς της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 7.30μμ (ώρα Ελλάδος) ενώ το δεύτερο παιχνίδι, του Σαββάτου, στις 8.30μμ (ώρα Ελλάδος).

Μιλώντας για τα δυο ματς με τους Πορτογάλους, ο τεχνικός του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι ξεχωριστό. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη δυναμική όπως είναι και η Μπενφίκα. Απέκλεισε πολύ ισχυρή Ισλανδική ομάδα και έδειξε ότι έβαλε στόχο για πολύ ψηλά. Έχει μια πλειάδα πολύ καλών αθλητών αλλά κι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια και να δείξουμε μέρος των δυνατοτήτων μας και να προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Για την συνεργασία του με τον Φίλιππο, είπε: «Θεωρώ ότι ήρθα σε μια ποιοτική ομάδα με έμπειρους και διεθνείς αθλητές. Από κάτω υπάρχει ένα πολύ καλό φυτώριο. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα ενταχθώ στην ομάδα και τα παιδιά θα αφομοιώσουν το στιλ παιχνιδιού και την φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε στο πιο ψηλό σκαλί, θέλουμε δουλειά και υπομονή σε ότι κάνουμε και θα αδράξουμε ότι καλύτερο μπορούμε τους επόμενους μήνες».

Για τα ματς με τους Πορτογάλους μίλησαν και οι Αρβανιτίδης, Βεσελίνοβιτς. «Είναι δυο δύσκολα ευρωπαϊκά ματς με την Μπενφίκα. Είναι ντέρμπι. Θα γίνουν δυο καλά και δυνατά παιχνίδια. Πάμε εκεί για να παλέψουμε και να προχωρήσουμε» τόνισε ο Νίκος Αρβανιτίδης. «Η Μπενφίκα είναι μεγάλο όνομα και δυνατή ομάδα. Πάμε εκεί για να πετύχουμε κάτι σαν αυτό της Ρωσίας. Θα δούμε, ελπίζω στο καλύτερο» πρόσθεσε ο Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς.

Σεϊρεκίδης - Μπενφίκα

Best of internet