Καλύτερη παρουσία ο Μουστόπουλος

Gazzetta team
Καλύτερη παρουσία ο Μουστόπουλος

bet365

Ο Ρομάν Μουστόπουλος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στο Γκραν Σλαμ του Παρισιού.

Ο Έλληνας τζουντόκα αγωνίστηκε στην κατηγορία των 81κ., όπου έφτασε έως τα ρεπεσάζ. Εκεί ηττήθηκε από τον Βραζιλιάνο Βίκτορ Πενάμπλερ με ippon.

Νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Αζέρο Ρουστάμ Αλιμλί με τον αντίπαλο του να δέχεται 3 έναντι 2 παρατηρήσεων. Aμέσως μετά νίκησε τον Σβάινμπγιορντ Ιούρα από την Ισλανδία με ippon και τον Ιρανό Σαΐντ Μολάεϊ με 1 waza ari και 1 yuko. Στον τελικό του γ' γκρουπ ηττήθηκε από τον Κορεάτη Τσουν Γουάνγκ Κι με waza ari.

O Aλέξης Ντανατσίδης νίκησε τον Τυνήσιο Αμπντελαζίζ Μπεν Αμάρ με ippon και αμέσως μετά τον Αυστριακό Μαρσέλ Οτ με παρατηρήσεις, όμως στον τρίτο αγώνα αποκλείστηκε από τον Ρώσο Αλάν Κουμπέτσοφ με ippon.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, στην παρθενική της εμφάνιση στα 70 κιλά, αντί των 63 που μετείχε ως τώρα (μιας και ο ομοσπονδιακός προπονητής έκρινε ότι θα είναι πιο εύκολος ο δρόμος για την πρόκριση), έκανε μόλις μία νίκη. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Ελβετή Τζουλιάνε Ρόμπρα με yuko, όμως στην συνέχεια ηττήθηκε από τη Γαλλίδα, Φανί Εσέλ Ποσβιτέ με ippon.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα