Μανωλιουδάκη: «Αφιερώνουμε την πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7»

Gazzetta team
Μανωλιουδάκη: «Αφιερώνουμε την πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7»

bet365

H ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αφιέρωσε την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας στους 21 αδικοχαμένους φιλάθλους της Θύρας 7, στην μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Aναλυτικά οι δηλώσεις των Πρωταθλητριών Ευρώπης:

Μανωλιουδάκη: «Να τους θυμόμαστε και να τους τιμάμε»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη αφιέρωσε την πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7: «Σίγουρα στόχος μας είναι να περάσουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας και κάναμε ένα βήμα για να βρούμε θεωρητικά κάποιον ποιο αδύναμο αντίπαλο στην επόμενη φάση.

Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες τις επόμενες ημέρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι για τους «8». Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή και ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι με την Πάντοβα σε θεωρητικά ένα σκορ το οποίο δύσκολα γυρίζει. Αυτό ήταν ένα σημάδι για να μπούμε και στο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη πολύ δυνατά και να κάνουμε κάτι αντίστοιχο.

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορούμε να κρατήσουμε. Κρατάμε τα δυο οκτάλεπτα και το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη. Αφιερώνουμε την πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7, στα 21 αδικοχαμένα παιδιά. Αυτό είναι η ιστορία του Ολυμπιακού και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους θυμόμαστε και να τους τιμάμε, όπως το κάνουν όλα αυτά τα χρόνια τα τμήματα του συλλόγου μας»

Αβραμίδου: «Δείξαμε τι μέταλλο έχει αυτή η ομάδα»

Η Άλκηστις Αβραμίδου: «Το αποτέλεσμα της Βουλιαγμένης ήταν προς όφελός μας και δεν πληρώσαμε τα δυο άσχημα οκτάλεπτα που κάναμε με την Πάντοβα. Βγαίνοντας πρώτοι θα έχουμε ένα πιο εύκολο χιαστί. Στόχος μας είναι το Final 4 και απολογισμός ότι αν και βρεθήκαμε μετά από δυο μήνες ουσιαστικά σαν ομάδα και οι συνθήκες ήταν δύσκολες γιατί έμενες έξω με μια ισοπαλία ή μια ήττα, δείξαμε τι μέταλλο έχει αυτή η ομάδα και τι μπορεί να κάνει.

Παρά τα δυο άσχημα οκτάλεπτα με την Πάντοβα, φανήκαμε πιο δεμένες από πριν και συσπειρώθηκε η ομάδα. Φάνηκε πόσο πολύ το θέλαμε γιατί παίξαμε με πολύ πάθος και σαν ομάδα. Είναι αφιερωμένη η πρόκρισή μας στα θύματα της Θύρας 7. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε 21 γκολ για να τους τιμήσουμε όπως θέλαμε αφού φτάσαμε στα 20.

Μ. Πλευρίτου: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου σημείωσε: «Πήραμε ουσιαστικά αυτό που θέλαμε, την πρωτιά στον όμιλό μας. Κάναμε δυο άσχημα οκτάλεπτα με την Πάντοβα αλλά ευτυχώς το διορθώσαμε στη συνέχεια με την ισοπαλία. Από κει και πέρα με τη Βουλιαγμένη παίξαμε πολύ καλύτερα γιατί ήμασταν πιο συγκεντρωμένες και με τις άλλες δυο ομάδες ήταν αρκετά εύκολα τα πράγματα. Θέλω να αφιερώσω και εγώ και όλη η ομάδα την πρόκριση στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7 που έχασαν τη ζωή τους πριν 35 χρόνια».

Έγκενς: «Πετύχαμε το σκοπό μας»

Η Μόνικα Έγκενς επεσήμανε από την πλευρά της: «Πετύχαμε το σκοπό μας και βάλαμε τους εαυτούς μας σε καλύτερη κατάσταση ενόψει της επόμενης φάσης. Είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία μας εδώ, μαθαίνω τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και τα πήγαμε πολύ καλά σε αυτή τη διοργάνωση»

Ελευθεριάδου: «Ανυπομονούσα να παίξω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου επεσήμανε: «Η συμμετοχή αυτή μου έδωσε πάρα πολλές εμπειρίες. Ανυπομονούσα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την παρουσία μας εδώ γιατί καταφέραμε αυτό που θέλαμε να πάρουμε δηλαδή την πρώτη θέση στον όμιλο, την οποία αφιερώνουμε στα θύματα της Θύρας 7»

Σταματοπούλου: «Είχαμε πρόοδο ως ομάδα»

Τελος, η Ιωάννα Σταματοπούλου τόνισε σχετικά με το 3/3: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τους στόχους μας. Είχαμε πρόοδο ως ομάδα. Αφιερώνουμε την πρόκριση στους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα στις 8 Φεβρουαρίου του 1981».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα