Ήττα και παράπονα για την Προοδευτική!

Gazzetta team
Ήττα και παράπονα για την Προοδευτική!

bet365

Έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία, η Προοδευτική Αγρινίου γνώριαε την ήττα στο Λουτράκι με 31-28 από τον τοπικό ΒΑΟ για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Χάντμπολ των Ανδρών.

Κομβικό σημείο του αγώνα για τους Αγρινιώτες ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Νιαβή (έσπασε το χέρι του) κάτι που αποσυντόνισε την Προοδευτική που έκλεισε το ημίχρονο βρισκόμενη πίσω στο σκόρ με 14-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι συνεχόμενες δίλεπτες αποβολές αλλά και με τα πέναλτι που κέρδιζε ο ΒΑΟ έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Λουτρακίου να πάρει σοβαρό προβάδισμα, ενώ απο αποφάσεις των διαιτητών προκάλεσαν την οργή των φιλοξενούμενων.

Στο... μήνυμα τους οι παράγοντες της Προοδευτικής τονίζουν πως «η Διοίκηση του Συλλόγου μας θέλει να δώσει συγχαρητήρια σους αθλητές και τον προπονητή μας που πάλεψαν κόντρα σε αντίξοες συνθήκες αλλά και να ενημερώσει για την καταγγελία που θα γίνει στην Κ.Ε.Δ. για τους δυο διαιτητές.

Από την αρχή του Πρωταθλήματος θελήσαμε να μαχόμαστε μέσα στις τεσσερις γραμμές του γηπέδου και να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Όμως το χθεσινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδι σε βάρος της ομάδας μας και η ανοχή μας τελείωσε».

Επόμενος αγώνας για την Προοδευτική είναι τη Κυριακή 14/2/2016 και ώρα 14:00 στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Πανιώνιο Άργους.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Παναγιώτης) : Μπαζούλας Β.(Τ/Φ), Νιαβής Α., Λιανός Μ., Γεωργομήτρος Α.(3), Σωτηρόπουλος Χ., Κωνσταντόπουλος Γ.(4), Λιόκαυτος Κ.(7), Ράπτης Π.(5), Γουργολίτσας Γ.(1), Ράϊκος Σ.(Τ/Φ), Μουζάκης Λ., Δήμου Χ., Παπανίκος Δ.(4), Ράϊκος Κ.(4), Μαυρέλης Χ.

 

Τελευταία Νέα