Βενετόπουλος: «Να βοηθήσουμε παιδιά με ταλέντο»

Gazzetta team
Βενετόπουλος: «Να βοηθήσουμε παιδιά με ταλέντο»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποδομών, Νίκος Βενετόπουλος, μέσω του τέταρτου κατά σειρά καμπ προετοιμασίας υδατοσφαίρισης, που θα διεξαχθεί στο Βόλο, από σήμερα (05/02) έως και την Κυριακή, θα προσπαθήσει να αναδείξει τα νέα ταλέντα.

Ο αθλητισμός στη χώρα μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας. Άνθρωποι νεαρής ηλικίας προσπαθούν μέσα από την καθημερινή προπόνηση να προβάλουν το ταλέντο τους. Παιδιά που έχουν ανάγκη την εμπιστοσύνη από τους φορείς των αθλημάτων για να αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.

Τα προηγούμενα καμπ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και το ίδιο ευελπιστούν όλοι και σε αυτό. Σε δηλώσεις που παραχώρησε, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, στάθηκε στο έργο που έχει αναλάβει, να προβάλει το άθλημα της υδατοσφαίρισης κυρίως στις επαρχιακές πόλεις.

«Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ένα πλάνο που βρίσκεται στο πλαίσιο ενός προγραμματισμού με την Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδας για την ανάπτυξη και τη διαφήμιση του συγκεκριμένου αθλήματος. Μέχρι στιγμής έχουμε πραγματοποιήσει και άλλα τέτοιου είδους καμπ, που σίγουρα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Στόχος μας είναι να δώσουμε κίνητρο στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την υδατοσφαίριση και δεν μπορούν για τον λόγο ότι δεν διεξάγονται συχνά αγώνες στην επαρχία. Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο που έχουν ξεχωρίσει και γι αυτό θέλουμε να τα βοηθήσουμε. Θέλουμε να τονώσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών.

Θα ακολουθήσουν 3-4 καμπ ακόμα. Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερες ομάδες με παιδιά που εξυπηρετούν αυτό το έργο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις, μέχρι στιγμής, επιλογές παιδιών που έχουμε πραγματοποιήσει. Τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2000 θα λάβουν μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες σε λίγο καιρό, όπως επίσης και οι γεννηθέντες του 2001 θα αγωνιστούν σε τουρνουά στη Σερβία, όπου θα συμμετέχουν ομάδες από όλο τον κόσμο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί διακρινόμαστε συνεχώς στη διοργάνωση αυτή.»

 

Τελευταία Νέα