Πάντοβα-Ολυμπιακός 9-9

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πάντοβα-Ολυμπιακός 9-9

bet365

Αν και στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχανε 7-2 από την Πάντοβα στο Οπόρτο, κατάφερε και πήρε μια σπουδαία ισοπαλία (9-9)!

Απίστευτες οι πρωταθλήτριες Ευρώπης απέναντι στην Πάντοβα!

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη παρά το 8-2 του κατάφεραν και... έφεραν τα πάνω-κάτω και πήραν την ισοπαλία.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης μετά την χθεσινή άνετη επικράτηση με 27-5 κόντρα στη Λόντον Ότερ ήθελαν να διπλασιάσουν τις νίκες απέναντι στην ομάδα σε βάρος της οποίας κατέκτησαν το Super Cup.

Δεν τα κατάφεραν αλλά δεν ηττήθηκαν κιόλας, παρόλο που πολλοί αυτό περίμεναν παρακολουθώντας την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 7-2! Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Ολυμπιακό με την Γκουεϊρόλο να κάνει το 8-2.

Η Αβραμίδου 5' και 49'' από το τέλος του τρίτου 8λεπτου κάνει το 8-3 κι η Εμολο στο 1' και 43'' μειώνει σε 8-4. Η αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη κάνει το 8-5 με πέναλτι και εκεί τελειώνει το 8λεπτο.

Η Ασημάκη 6 λεπτά από τη λήξη της αναμέτρησης κλείνει κι άλλο την ψαλίδα, κάνοντας το 8-6 και στη συνέχεια η Μπιανκόνι φέρνει το ματς στο γκολ (8-7).

Η Ρόμπινσον, όμως, έδωσε ανάσα στην ομάδα της σκοράροντας στην κόντρα 3' και 50'' από το τέλος.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Η Ρομπέρτα σκοράρει 58'' από τη λήξη, στη συνέχεια βγαίνει η άμυνα και μετά το τάιμ άουτ του Χάρη Παυλίδη έμεναν μόλις 38''.

Η Ασημάκη πήρε το πέναλτι κι η Μπιανκόνι δεν αστοχεί! Μεγάλη επιστροφή και 9-9 για τον Ολυμπιακό, που πλέον έχει μπροστά του την αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη.

Τα 8λεπτα: 2-0, 5-2, 1-3, 1-4

Πάντοβα: Τεάνι, Μπαρζόν 2, Ι. Σαβιόλι 1, Γκοτάρντο 2, Μ. Σαβιόλι 2, Κουεϊρόλο 1, Μίλο, Ντάριο, Φίσκο, Ρόμπινσον 1, Νέντσα, Λασκιαλάντα, Φραντεσκίνιο.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ελ., Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Έμολο 1, Έγκενς 1, Μπιανκόνι 3, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου

 

Τελευταία Νέα