Εξαιρετικό ξεκίνημα για Μπανιώτη

Εξαιρετικό ξεκίνημα για Μπανιώτη

Εξαιρετικό ξεκίνημα για Μπανιώτη

Ο Κώστας Μπανιώτης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο μιτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα στα 2,30 μ. και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στον πρώτο του αγώνα. 

Ο αθλητής μπήκε στον αγώνα στα 2,15 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη, άφησε τα 2,20 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 2,24 μ. κι έπειτα γνωρίζοντας πως είναι καλά άφησε τα 2,27 μ. για να περάσει τελικά με την τρίτη τα 2,30 μέτρα.

 
Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 2,33 μ., ύψος στο οποίο ο αθλητής μας είχε πολύ καλές προσπάθειες και το οποίο αποτελεί και όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ο Μπανιώτης έχει ως στόχο της σεζόν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτλαντ και με τη σημερινή του εμφάνιση έδειξε πως είναι σε θέση να το πετύχει.

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξαν πως είναι αρκετοί άλτες του ύψους. Αυτή τη φορά ξεχώρισαν οι Ιταλοί, καθώς οι Τζιαμάρκο Ταμπερι και Μάρκο Φασινότι πέτυχαν 2,35 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 2,37 μ., εκεί όπου ο Φασινότι είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, ενώ ο συμπατριώτης του μετά τα δύο άκυρα σε αυτό το ύψος, δοκίμασε μία φορά στα 2,40 μέτρα. Οι δύο Ιταλοί πέτυχαν εθνικό ρεκόρ και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.
 
Τα 2,33 μ. ξεπέρασαν οι Ντόναλντ Τόμας και Ρόμπι Γκράμπαρτζ. Πέμπτος μπροστά από τον Μπανιώτη ήταν ο Ματους Μπουμπένικ επίσης με 2,30 μέτρα

Best of internet