Αναβάλει το χειρουργείο η Ρουμπέση

Αναβάλει το χειρουργείο η Ρουμπέση

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Αντιγόνη Ρουμπέση αναζήτησε εναλλακτική λύση για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι από αυτή του χειρουργείου. 

Αναβάλει το χειρουργείο η Ρουμπέση

Έτσι, θα ταξίδεψε κανονικά με τη Βουλιαγμένη στο Οπόρτο της Πορτογαλίας, σήμερα (03/02) προκειμένου «να ενισχύσει την ομάδα μας στην 1η φάση της φετινής Ευρωλίγκας στα 2 σπουδαία ματς με Πάντοβα και Ολυμπιακό», αναφέρει αρχικά το Δελτίο Τύπου της Βουλιαγμένης και προσθέτει:

«Φυσικά θα συμμετάσχει κανονικά και στο προολυμπιακό τουρνουά και στην προσπάθεια της ομάδας μας για πρόκριση στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Αντιγόνη, θα κάνει θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο αλλά και θεραπεία αυξητικών παραγόντων από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και η προπόνηση της πλέον θα είναι ειδική».

Η ίδια παίκτρια δήλωσε: «Οι στόχοι της Βουλιαγμένης και της Εθνικής ομάδος είναι πολύ μεγάλοι για μένα αλλά και είναι όνειρα ζωής. Αποφάσισα μετά απο την συζήτηση που είχα με τον γιατρό μου και φυσικά την συγκατάθεση του να παρατείνω το χειρουργείο για μετά το καλοκαίρι και του Ολυμπιακούς αγώνες που ελπίζω και εύχομαι να είμαστε εκεί, και αφού ολοκληρώσω όλες μου τις υποχρεώσεις  με την Βουλιαγμένη και με την Εθνική ομάδα».

Best of internet