Μεγάλη συμμετοχή και ρεκόρ στα «Κυριακίδεια»

Gazzetta team
Μεγάλη συμμετοχή και ρεκόρ στα «Κυριακίδεια»

bet365

Από νωρίς το πρωί χθες Κυριακή 31/1 εκατοντάδες δρομέων συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης» για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους δρόμους της περιοχής στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου 10χλμ. και άλλων αποστάσεων για παιδιά Δημοτικών Γυμνασίων.

Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η πολύ μεγάλη αύξηση στις συμμετοχές που παρουσιάστηκε φέτος δείχνοντας την άνοδο της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, φέτος έλαβαν εκκίνηση 646 δρομείς, με 629 από αυτούς να τερματίζουν και πάλι στο στάδιο, ενώ πέρυσι είχαν λάβει εκκίνηση περίπου 450 δρομείς (τερμάτισαν 446).

Η διοργάνωση, όμως, δεν έμεινε σε ένα μόνο ρεκόρ καθώς ο νικητής του αγώνα Λάμπρος Μαλτέζος έκανε ρεκόρ αγώνα με 32:57 βελτιώνοντας τον χρόνο του Γιώργου Μενή που έκανε πέρυσι 33:15.
Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν ο Ευάγγελος Μαλιόγλου με 33:52 και στην τρίτη θέση ο Παναγιώτης Καραΐσκος με 33:56.

Στις γυναίκες την πρώτη θέση έλαβε η Βασιλική Σπαθή με 40:47 με τις Ανδρονίκη Δρακάκη και Ιουλία-Ελένη Παναγιωτοπούλου κάνοντας 41:58 και 42:13 αντίστοιχα.

Η Μαρία Πολύζου (κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ Μαραθωνίου) και η Χρυσοστομία Ιακώβου (κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ 10.000μ.) έλαβαν μέρος μεταξύ των άλλων στα φετινά ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ

Σημαντική ήταν η παρουσία και των μικρών δρομέων που έκαναν τον δικό τους αγώνα 1.000 μ. και οι συμμετοχές ανήλθαν στις 150.

Κοινωνικός εταίρος στα ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2016 ήταν το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Συγκέντρωθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων από τους συμμετέχοντες και τους θεατές που θα διατεθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Τεράστιας σημασίας για τους αγώνες ήταν η υποστήριξη των 100 και πλέον εθελοντών, που η βοήθεια τους ήταν καταλυτική για την άρτια διοργάνωση, μέσα στο στάδιο αλλά και κατά μήκος της διαδρομής.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κος Παντελής Ξυριδάκης ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αικατερίνη Αλεξοπούλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΑΟ Φιλοθέης Παναγιώτης Κουλουμέντας, Γιάννης Προβελέγγιος, η κόρη και η εγγονή του Στέλιου Κυριακίδη Ελένη Κοντού και Μαρία Κοντού αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα