Αγωνιστική δράση σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Αγωνιστική δράση σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

bet365

Διήμερη αγωνιστική δράση θα υπάρξει το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με την ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώνει η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου στην αίθουσα του Παγκρητίου σταδίου από τις 10.30 έως τις 14.30.

Την Κυριακή η καρδιά του στίβου της Κρήτης θα χτυπά στον Αγιο Νικόλαο, εκεί όπου ο Α.Ο. Λασιθίου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με τη συνεργασία, υποστήριξη και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου.
Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τη μετακίνηση όλων των αθλητών που θα συμμετέχουν στους αγώνες από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Χανίων. Το Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου περιλαμβάνει αγώνα δρόμου, αγώνες επίδειξης , σφαιροβολίας, μήκος χωρίς φόρα και ύψος στην άμμο και και την εκτέλεση του προγράμματος Kids Athletics.
Στις εκδηλώσεις θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 500 αθλητές – αθλήτριες των σωματείων της Κρήτης, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές και μαθητές – μαθήτριες Δημοτικών σχολείων από ηλικία 9 ετών και μεγαλύτεροι.

Ημερίδα επί κοντώ στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να έχει η ημερίδα επί κοντώ, που διοργανώνει το Σάββατο (30/1) ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, στο κλειστό του Καυτανζογλείου.
Στην διοργάνωση δηλώθηκαν να συμμετάσχουν περισσότεροι από 60 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Ανάμεσα στους αθλητές, που θα πάρουν μέρος είναι ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού και ο έφηβος Γιώργος Τριανταφύλλου.
Πρόγραμμα
15:00 Επί κοντώ (Α -Ε- Π - ΠΠ)
17:30 Επί κοντώ (Γ- Ν- Κ)

 

Τελευταία Νέα