Βλαχόπουλος: «Βρισκόμαστε στην ελίτ και εκεί πρέπει να παραμείνουμε»

Gazzetta team
Βλαχόπουλος: «Βρισκόμαστε στην ελίτ και εκεί πρέπει να παραμείνουμε»

bet365

Ο σκόρερ των 4 τερμάτων της εθνικής με την Ουγγαρία, για το μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Άγγελος Βλαχόπουλος, μίλησε για τα αίτια της ήττας, που στοίχισε το χάλκινο μετάλλιο στην εθνική μας.

Άργησε κάπως να βγει στη μεικτή ζώνη ο Άγγελος για τις δηλώσεις, διότι κληρώθηκε από τους διοργανωτές για αντιντόπινγκ κοντρόλ, αλλά τελικά καταφέραμε να του μιλήσουμε. Τονίζει ότι η άμυνά μας δεν μπόρεσε να δουλέψει σωστά και προσθέτει ότι η ομάδα θα δουλέψει πλέον σκληρά για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με Ουγγαρία: «Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και γι αυτό χάσαμε το παιχνίδι με τους Ούγγρους. Τα 13 γκολ είναι πάρα πολλά για να μπορέσεις να κερδίσεις τέτοιο ματς, παρότι πετύχαμε 10. Μας έλειψε η συγκέντρωση. Κρατάμε, όμως, την είσοδό μας στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Βρισκόμαστε στην ελίτ και εκεί πρέπει να παραμείνουμε».

Εν όψει των επόμενων στόχων είπε: «Δείχνουμε, πάντως, ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, την υπολογίζουν πλέον όλοι και κοιτάζει πάντα ψηλά. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ώστε να κάνουμε κάτι καλό στο Ρίο Αυτή η ομάδα έχει μάθει να δουλεύει σκληρά και να δίνει την ψυχή της σε κάθε παιχνίδι, για να φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα».

 

Τελευταία Νέα