Κεχαγιάς: «Nα δουλεύει με ησυχία, ώστε να κάνει θόρυβο με τις διακρίσεις της»

Gazzetta team
Κεχαγιάς: «Nα δουλεύει με ησυχία, ώστε να κάνει θόρυβο με τις διακρίσεις της»

bet365

Ιδιαίτερα δεικτικός ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής των Γυναικών Σάκης Κεγαγιάς στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα με τη Γαλλία.

Με μια φράση που ίσως περικλείει και όλη την φιλοσοφία για τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική ομάδα και στο πλαίσιο των αντιδράσεων που ίσως υπάρξουν για το γεγονός ότι δεν μπήκε 4άδα ή δέχθηκε κάποιες ήττες με ευρεία διαφορά, αλλά και με το δεδομένο ότι θα διεκδικήσει αύριο Παρασκευή 22/1 (17.15 ώρα Ελλάδας) την αξιοπρεπέστατη 5η θέση κόντρα στη Ρωσία.

«Αυτή η ομάδα έχει μάθει άλλωστε να δουλεύει στην ηρεμία και την ησυχία, ώστε να κάνει θόρυβο με τις διακρίσεις της», είπε χαρακτηριστικά ο Κεχαγιάς επαναλαμβάνοντας τη φράση και στα αγγλικά, όπως είναι πιο γνωστή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε πει λίγο νωρίτερα:

«Είναι στόχος η 5η θέση, που θα είναι η καλύτερη που έχουμε πάρει στα δυο τελευταία Ευρωπαϊκά και γενικά στις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία τρία χρόνια. Εμείς βλέπουμε μια ομάδα που δουλεύει εδώ και ενάμιση μήνα με πολλή προπόνηση, με εργατοώρες πολλές στην πλάτη μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα μέσα από την ομάδα… Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν μοναδικό και μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια αναζητούμε κάποια πράγματα, κάποια στοιχεία που θέλουμε να πετύχουμε στο παιχνίδι. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι, η ομάδα έχει καλές και κακές στιγμές σίγουρα και είναι λογικό να έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Έτσι βλέπουμε κάποια παιχνίδια που με την Ολλανδία ήμασταν πολύ κοντά, σε κάποια παιχνίδια ήρθαν κάποιες εύκολες ήττες… Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν μοναδικό και θα μελετήσουμε πλέον την επόμενη μέρα, την επόμενη προπόνηση που έχουμε, την επόμενη δουλειά που κάνουμε, το επόμενο βίντεο που βλέπουμε. Για βελτιώσουμε αυτά που λέμε συνεχώς στις προπονήσεις. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, μέρα με τη μέρα να βελτιώνεται κι αν μπορεί να είναι δυνατόν, παρότι είναι σύντομο το χρονικό διάστημα, να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει για το χιαστί παιχνίδι για το προολυμπιακό, γιατί αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Για να είμαστε ειλικρινείς εμείς ήρθαμε με κάποιες ελπίδες εδώ, ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολα, ελπίδες ότι ίσως να μπορούσαμε να περάσουμε από εδώ… Ελπίδες πάντα υπάρχουν, όνειρα πάντα υπάρχουν, από εκεί και πέρα δεν ήταν εύκολο, το ξέραμε από την αρχή, από εκεί και πέρα πάμε για το προολυμπιακό».

Η Άλκηστις Αβραμίδου είπε: «Λογικό είναι ότι ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, αλλά μετά μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να βγούμε πέμπτες στη διοργάνωση γιατί αυτό θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην κατάταξη για το προολυμπιακό. Οπότε στην ουσία κοιτάζουμε πρώτα το αυριανό παιχνίδι και μετά το προολυμπιακό».

Η Ελευθερία Πλευρίτου τόνισε: «Σίγουρα η διαφορά των ομάδων (με τη Γαλλία) είναι πολύ μεγάλη. Πράγματι μπήκαμε λίγο μουδιασμένες, αλλά στο τέλος υπήρχε διαφορά στο σκορ. Τώρα έχουμε στο νου μας τον αγώνα με τη Ρωσία και βλέπουμε. Ο στόχος μας είναι σίγουρα να νικήσουμε τον αγώνα με τη Ρωσία και να βγούμε πέμπτες».

 

Τελευταία Νέα