Νίκη επί της Γαλλίας οι γυναίκες

Gazzetta team
Νίκη επί της Γαλλίας οι γυναίκες

bet365

Εύκολη νίκη επί της Γαλλίας, με 12-6, πέτυχε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στον σημερινό αγώνα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, τον πρώτο της μετά τον αποκλεισμό από την 4άδα και για τις θέσεις 5η-8η.

Αναμενόμενα εύκολη νίκη επί της σαφέστατα πιο αδύναμης, αλλά βελτιωμένης σε σχέση με το παρελθόν Γαλλίας, με 12-6, πέτυχε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στον σημερινό αγώνα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, τον πρώτο της μετά τον αποκλεισμό από την 4άδα και για τις θέσεις 5η-8η.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει αύριο Παρασκευή 22/1 (17.15) κόντρα στη Ρωσία, που νίκησε 22-2 τη Γερμανία, διεκδικώντας την 5η θέση η οποία δεν θα ανεβάσει μόνο την ψυχολογία για τη συνέχεια και κυρίως εν όψει της συμμετοχής στο προολυμπιακό τουρνουά (για το οποίο εξασφάλισε και τυπικά τη συμμετοχή της με την είσοδο στην 6άδα του ΕυρωπαΪκού), αλλά θα εξασφαλίσεi και την απευθείας πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (χωρίς προκριματικά), ενώ θα είναι η καλύτερη κατάταξη που έχει πάρει η ομάδα αυτή σε μεγάλη διοργάνωση μετά και το 2013 (ήταν σε όλες 6η).

Οι διεθνείς του Σάκη Κεχαγιά έκαναν το καθήκον τους και έφτασαν στη νίκη δείχνοντας από το ξεκίνημα την ανωτερότητά τους απέναντι στις Γαλλίδες του Έλληνα προπονητή Φίλιππου Σακέλη, η οποία κατάφερε να αντισταθεί γερά. Με σχετικά καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, με τη Χρυσή Διαμαντοπούλου καλή στο τέρμα, με σαφώς βελτιωμένες επιλογές επιθετικά (κυρίως στο δεύτερο οκτάλεοπτο, επιμέρους 5-1), αλλά με προβλήματα κατά διαστήματα στην άμυνα (κυρίς στο τρίτο οκτάλεπτου που το έχασε επιμέρους 3-2), η Ελλάδα αύξησε τη διαφορά και έφτασε τελικά άνετα στη νίκη.

ΓΑΛΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 6-12

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-5, 3-2, 1-3.

ΓΑΛΛΙΑ: Ζουλιέτ 2, Ταρντί 3, Γιάσκοβα 1.

ΕΛΛΑΔΑ: Αβραμίδου 3, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Τσουκαλά 1, Πλευρίτου Μ. 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα