Ενας παγκόσμιος πρωταθλητής σε άθλιες συνθήκες! (gTV)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ενας παγκόσμιος πρωταθλητής σε άθλιες συνθήκες! (gTV)

bet365

Υπό εντελώς ακατάλληλες συνθήκες, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου, προπονείται η εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας στον Άγιο Κοσμά!

Βρεθήκαμε στον Άγιο Κοσμά με διάθεση εορταστική, προκειμένου να απονείμουμε στον Λευτέρη Πετρούνια το gazzetta Awards. Aντί όμως να κάνουμε εμείς έκπληξη στον παγκόσμιο πρωταθλητή, μας έκανε εκείνος ή μάλλον καλύτερα όλη η εθνική ομάδα.

Με την είσοδο μας στο γυμναστήριο αντικρίσαμε άπαντες ντυμένους σαν «κρεμμύδια». Η πρώτη σκέψη ήταν ότι έκαναν ζέσταμα... αλλά υποτίθεται ότι εκείνη την ώρα η προπόνηση θα έπρεπε να τελειώνει. Δεν άργησε να λυθεί η απορία μας. Απλώς υπολειτουργούσε ο κλιματισμός!

Κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν αυτή είναι η πρόνοια που δείχνει η πολιτεία για έναν αθλητή που μόνο φέτος έχει φέρει χρυσό σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μία ομάδα που δεν λείπει από το βάθρο των μεγάλων διοργανώσεων τι πρέπει να περιμένουμε από τους Έλληνες αθλητές στο Ρίο; Αν δεν ενδιαφέρει την Ελλάδα ο υψηλός αθλητισμός μήπως θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσει στους άμεσα ενδιαφερόμενους για να μπορούν να αποφασίσουν για το παρόν και το μέλλον τους...

 

Τελευταία Νέα