Προετοιμάζεται σε Ρουμανία, Γερμανία και Τσεχία

Προετοιμάζεται σε Ρουμανία, Γερμανία και Τσεχία

Προετοιμάζεται σε Ρουμανία, Γερμανία και Τσεχία

Στη Λευκωσία πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, η οποία έχει ήδη σχεδιάσει τον προγραμματισμό της θερινής σεζόν.

 

Η δισκοβόλος της Βάσως Παναγιωτοπούλου θα ξεκινήσει τη χρονιά στη Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων στις (12-13/3) στο Αράντ στη Ρουμανία κι έπειτα έχει σχεδιάσει να κάνει τρεις αγώνες σε Γερμανία και Τσεχία.

Η αθλήτρια μαζί με την προπονήτρια της θα βρεθούν περίπου στις 10 Μαΐου στο Γιάμπλονετς της Τσεχίας για μίνι προετοιμασία, από εκεί θα ταξιδεύουν στο Χάλε, προκειμένου στις 23 του ίδιου μήνα να αγωνιστούν σε ένα από τα αγαπημένα μίτινγκ των ριπτών κι έπειτα θα επιστρέψει και πάλι στην Τσεχία για δύο αγώνες στις 23 και 24 Μαΐου.

«Η προετοιμασία στην Λευκωσία πήγε πολύ καλά. Παρά το γεγονός ότι τις πρώτες ημέρες είχε λίγο κρύο, καταφέραμε να κάνουμε καλή δουλειά και σε αυτό βοήθησαν τόσο οι συνθήκες στις εγκαταστάσεις όσο και οι ίδιοι οι άνθρωποι», είπε η Αναγνωστοπούλου, που έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ. «Τα δείγματα που δίνει είναι πολύ καλά. Όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι σε θέση να ρίξει ακόμη καλύτερες βολές», είπε η  προπονήτρια της Βάσω Παναγιωτοπούλου. Η Αναγνωστοπούλου έχει το όριο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εκεί όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Best of internet