Κεχαγιάς: «Βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά»

Gazzetta team
Κεχαγιάς: «Βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς και οι διεθνείς μας Ελένη Κούβδου και Άλκηστις Αβραμίδου, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας, παρά την κόπωση που στοίχισε με την ήττα.

Η εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, ωστόσο ηττήθηκε 11 – 10 από την Ολλανδία στην 5η και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που γίνεται στο Βελιγράδι. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 4η θέση και ο επόμενος αντίπαλός της στον προημιτελικό θα είναι είτε η Ιταλία είτε η Ισπανία την Τετάρτη 20/1 στις 13.00 (Ώρα Ελλάδος).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς, μιλώντας μετά την «πικρή» ήττα από την Ολλανδία στο φινάλε, ανέφερε:

«Νομίζω ότι η δουλειά πάντα σου δίνει ελπίδες. Εμείς συνεχίζουμε, προχωράμε και βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Σήμερα είχαμε μια καλή εμφάνιση παρά την ήττα, που ήρθε στο τέλος. Προχωράμε για το χιαστί που για εμάς είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στη διοργάνωση. Η ομάδα αυτή τη στιγμή μπορεί να «βγάλει» πράγματα, έχει διάθεση, ενέργεια, λογική στο παιχνίδι της. Σήμερα είχαμε καθαρό μυαλό σε πολλές τελικές προσπάθειες. Στο τελευταίο οκτάλεπτο δεχτήκαμε και πάρα πολλά κόντρα φάουλ και θέλω να δω το βίντεο του αγώνα να αναλύσουμε το τι δεν λειτούργησε καλά. Σίγουρα ήλθε η κόπωση στο τέλος και έπαιξε ρόλο. Τώρα, το μυαλό μας είναι στο χιαστί παιχνίδι».

.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΒΔΟΥ

Η διεθνής τερματοφύλακας, Ελένη Κούβδου, στις δηλώσεις της μετά το παιχνίδι υποστήριξε:

«Μας βγήκαν πράγματα σήμερα που έχουμε δουλέψει εδώ και πολύ καιρό. Θεωρώ ότι αυτή είναι η εμφάνιση της ομάδας που της αξίζει. Όποιος μας υποτιμήσει νομίζω ότι θα την «πατήσει». Αυτό πήγε να γίνει και σήμερα με τις Ολλανδέζες. Σε κάποια σημεία κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε τον αγώνα, αλλά νομίζω ότι δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Και φυσικά να πω για τη διαιτησία, η οποία σήμερα μας έπαιζε κόντρα για κάποιο λόγο. Δεν γίνεται μια ομάδα να παίζει πρες όλο το παιχνίδι και μάλιστα τόσο βαριά όσο η Ολλανδία και να έχουμε παραπάνω αποβολές απ’ αυτή, ενώ χάσαμε και τη Χριστίνα (Τσουκαλά) πολύ νωρίς».

.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Η πρώτη σκόρερ της Εθνικής μας στον αγώνα με τρία τέρματα, Άλκηστις Αβραμίδου, μετά το παιχνίδι υπογράμμισε:

«Γενικά είπαμε ότι επειδή είναι και το τελευταίο παιχνίδι πριν από το χιαστί -που μας ενδιαφέρει και πάρα πολύ-, να μπούμε ελεύθερα, να το ευχαριστηθούμε χωρίς να έχουμε άγχος. Έχουμε κάνει τόση προπόνηση... Νομίζω ότι μέχρι τα μέσα του τέταρτου οκταλέπτου παίξαμε υποδειγματική άμυνα, ίσως στο τέλος η κούραση έπαιξε τον ρόλο της. Ίσως στερηθήκαμε κάποιες παίκτριες, καθώς είχαμε φορτωθεί με 13 αποβολές χωρίς να παίζουμε και τόσο σκληρό παιχνίδι, και δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και θεωρώ ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό του παιχνιδιού φαινόταν ότι είμαστε καλύτερες από τις Ολλανδέζες. Κρατάμε αυτό το «ξέσπασμα», εμάς το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει είναι το χιαστί. Θωρώ ότι η ομάδα «ξύπνησε». Θέλουμε να παίξουμε καλά και αυτό ίσως μας είχε στρεσάρει από την αρχή του Ευρωπαϊκού. Πιστεύω ότι αν παίζουμε με πάθος και έτσι όπως παίξαμε, ειδικά στην άμυνα, θα έχουμε ελπιδοφόρο αποτέλεσμα στο χιαστί».

 

Τελευταία Νέα