Χωρίς εκπρόσωπο στο ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Χωρίς εκπρόσωπο στο ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Χωρίς εκπρόσωπο στο ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Η Ελλάδα δεν θα έχει εκπρόσωπο στο ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού οι τρεις Έλληνας που αγωνίστηκαν σήμερα τελευταία ημέρα το Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπουλης, αποκλείστηκαν. 

Οι εποχές που ο Μουρούτσος και ο Νικολαΐδης μας έκαναν υπερήφανους ανεβαίνοντας στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων φαίνεται πως πέρασαν, ας ελπίσουμε όχι ανεπιστρεπτί. 

Οι Έλληνες αθλητές δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την τελευταία ευκαιρία που είχαν για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Κοντά στην πρόκριση βρέθηκε η Ανδριάνα Ασπρογέρακα στην κατηγορία των -57 κ., η οποία στο πρώτο ματς νίκησε με  3-0 στο golden point (κ.α. 2-2) της Βατ Ελ Γκατερέρ, ωστόσο στα προημιτελικά ηττήθηκε 1-0 επίσης στο golden point (κ.α. 0-0) από την Γερμανίδα Άννα Λένα Φλέμινγκ.

Στην κατηγορία των -49κ. η Ιωάννα Κουτσού επικράτησε στον πρώτο αγώνα της Αυστριακής Γκαμπριγιέλα Ντιματράσκοβιτς με 11-3, όμως στο ματς για τις «8» ηττήθηκε με 5-1 από την Αζέρα Πατιμάτ Αμπακάροβα.

Τέλος, στα +80 κιλά, ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος νίκησε με 4-2 τον Βόσνιο Αρμίν Γκρέντις, όμως στα προημιτελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Σλοβένο Ιβάν Τραίκοβιτς.

Θυμίζουμε ότι τη πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ο Γιώργος Σιμιτσής ηττήθηκε 6-4 από τον Ουκρανό Μπόγκνταν Μπόντναρ και επίσης αποκλείστηκε.

Best of internet