Aνεξέλεγκτες διαστάσεις η κόντρα Χόσζου-Κις

Αργυρώ Γιαννουδάκη

bet365

Η Κατίνκα Χόσζου έκανε το περιβόητο τηλεφώνημα στον ομοσπονδιακό προπονητή Λάζλο Κις για να της δώσει προφορική άδεια να αγωνιστεί στο μίτινγκ Pro Series του Όστιν, ωστόσο πλέον εγείρονται ερωτηματικά αναφορικά με την άγνοια της ομοσπονδίας σχετικά με το που βρίσκεται η αθλήτρια.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς η εκάστοτε ομοσπονδία οφείλει να γνωρίζει που βρίσκονται οι αθλητές της ανά πάσα στιγμής, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προχωρήσει σε αιφνίδιους ελέγχους. Μάλιστα, κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να συμπληρώνει whereabout, τα οποία προσκομίζει κάθε εβδομάδα στην ομοσπονδία και εκείνη με τη σειρά της τα περνάει στο on-line σύστημα.

Με την ανακοίνωση άδειασμα της Χόσζου από την ουγγρική ομοσπονδία (διαβάστε ΕΔΩ) ουσιαστικά η τελευταία παραδέχεται ότι έκανε ελλιπώς τη δουλειά της, αφού ομολόγησε δημόσια ότι αγνοούσε που βρίσκεται η αθλήτρια. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία το έχουν αναδείξει ως μείζον. Το θέμα είναι προφανώς τυπικό, αφού είναι κοινό μυστικό ότι η «Σιδηρά κυρία» μετά την συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει είχε σκίσει το συμβόλαιο της με την ουγγρική ομοσπονδία και εν συνεχεία ταξίδεψε για τις ΗΠΑ.

 

Τελευταία Νέα