Το 'ριξε στο διάβασμα η Κορακάκη

Το 'ριξε στο διάβασμα η Κορακάκη

Το 'ριξε στο διάβασμα η Κορακάκη

Στο διάβασμα το έχει ρίξει η Άννα Κορακάκη, στην τελευταία εξεταστική προτού αφοσιωθεί πλήρως στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Η κορυφαία σκοπεύτρια αεροβόλου πιστολιού, που φοιτά στο τμήμα ειδικής αγωγής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα ρίξει όλο το βάρος στο διάβασμα, αφού από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα σκοπεύει μόνο να ...σκοπεύει!

«Σε αυτή τη φάση κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τις σκληρές προπονήσεις, με σκοπό να περάσω κάποια μαθήματα. Στις 26 Ιανουαρίου θα ταξιδέψω στο Μόναχο για έναν αγώνα και στην συνέχεια θα επιστρέψω αμέσως για να συνεχίσω να δίνω μαθήματα στη σχολή. Επόμενος αγώνα που έχει προγραμματιστεί είναι ο τελικός της Bundesliga, 13-14 Φεβρουαρίου και μία εβδομάδα αργότερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων στο Γκιόρ της Ουγγαρίας. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι αθλητές των αεροβόλων όπλων για να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και φυσικά για τον δικό μας Νίκο Μαυρομμάτη. 

Χαίρομαι αφάνταστα που κατάφερα να πάρω εγκαίρως την πρόκριση και δεν περιμένω στον τελευταίο αγώνα. Είναι πραγματικά αγχωτική διαδικασία», δήλωσε η Κορακάκη στο gazzetta.gr και πρόσθεσε: 

«Από τις 3 Φεβρουαρίου που τελειώνει η εξεταστική μπαίνω σε φουλ προπονήσεις και η σχολή αναγκαστικά θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Προτεραιότητα θα γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού δεν γίνεται να είσαι συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός σε δύο πράγματα». 

Best of internet