Χάνει τη σεζόν η Γκούσιν

Gazzetta team
Χάνει τη σεζόν η Γκούσιν

bet365

Στις ΗΠΑ επέστρεψε η Τατιάνα Γκούσιν ύστερα από ολιγοήμερη παρουσία στην Ελλάδα, για την περίοδο των εορτών.

Η πρωταθλήτρια του ύψους κατά την παραμονή της στην Ελλάδα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα, προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετωπίζει στο καλάμι.

Οι γιατροί του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, όπου σπουδάζει και προπονείται συνέστησαν στην αθλήτρια εγχείρηση, ωστόσο ο Χίσσας πρότεινε θεραπεία με ενέσεις, η οποία αναμένεται να είναι εξίσου αποτελεσματική.

Η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον Πέτρο Κυπριανού και στην Ελλάδα καθοδηγείται από την Ιωάννα Σιώμου, στην αρχή της σεζόν ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις, οι οποίες άρχισαν σταδιακά να επιδεινώνονται.

Οι εξετάσεις τις οποίες έκανε έδειξαν πως έχει κάταγμα κοπώσεως. Η αθλήτρια με την επιστροφή της στις ΗΠΑ θα αποφασίσει αν θα μπει χειρούργει ή θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Σε κάθε περίπτωση με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται πως θα χάσει την χειμερινή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα