Σεϊρεκίδης: «Αποφασισμένοι να δώσουμε το 100%»

Σεϊρεκίδης: «Αποφασισμένοι να δώσουμε το 100%»

Σεϊρεκίδης: «Αποφασισμένοι να δώσουμε το 100%»

Χάρης Μάλλιος, Απόστολος Παλάσκας και Λευτέρης Σεϊρεκίδης δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ουκρανία αύριο (07/01) στο Κίεβο.

 

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκαν με δηλώσεις τους οι Έλληνες διεθνείς, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την Ουκρανία αύριο στο Κίεβο.

Ο πλέι μέικερ της Εθνικής και της Γερμανικής Στραλζούντερ Χάρης Μάλλιος επεσήμανε: «Αρχίζει μια σειρά δύσκολων αγώνων από τους οποίους πρέπει να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Τα δύο τελευταία φιλικά που παίξαμε μας βοήθησαν να αποκτήσουμε τον απαιτούμενο ρυθμό. Χρειάζεται συγκέντρωση, ενέργεια, πάθος και ένταση από όλους μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Ο αριστερός ίντερ της Εθνικής και του ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας σημείωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει μια αρκετά καλή προετοιμασία, παίξαμε κάποια φιλικά παιχνίδια και τώρα ξεκινάμε τους επισήμους αγώνες. Στόχος μας είναι να δώσουμε ότι έχουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Ο πλέι μέικερ της Εθνικής και του Διομήδη Λευτέρης Σεϊρεκίδης τόνισε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι με την Εθνική μας ομάδα των ανδρών. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι όλοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Best of internet