Έχασε σε φιλικό από Σερβία η Εθνική Ανδρών

Gazzetta team
Έχασε σε φιλικό από Σερβία η Εθνική Ανδρών

bet365

Παρά την μεγάλη προσπάθεια, η Εθνική Ανδρών γνώρισε την εντός έδρας φιλική ήττα από την Σερβία χάνοντας στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» με 12-11.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς, η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 12-11 από την Σερβία στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το 2016 και λιγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Ελλάδα ξεκίνησε πιο δυναμικά και προηγήθηκε με 3-2, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 6-5. Στην τρίτη περίοδο οι Σέρβοι ανέβασαν ρυθμό και πέρασαν μπροστά στο σκορ, ενώ τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά με το σκορ να είναι ισόπαλο 11-11 και τον Αλέξιτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ 2.02 πριν το φινάλε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ελληνική ομάδα ο Γιάννης Φουντούλης που πέτυχε 6 γκολ, ενώ από πλευράς Σερβίας Μάντιτς και Αλέξιτς πέτυχαν από 3.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 11-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 2-4, 3-3

Συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς, Γ. Φουντούλης 6, Ποντικέας, Χρ. Αφρουδάκης, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος

ΣΕΡΒΙΑ: Πιγιέτλοβιτς, Μάντιτς 3, Γκόσιτς 1, Ραντιέλοβιτς, Τσουκ 2, Πιγιέλτοβιτς 1, Νίκιτς 1, Άλεξιτς 3, Γιάκσιτς, Φιλίποβιτς, Πρλαίνοβιτς 1, Στ. Ράσοβιτς, Μίτροβιτς

 

Τελευταία Νέα