Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρνει τα Trials του Iron Challenge

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρνει τα Trials του Iron Challenge

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρνει τα Trials του Iron Challenge

 Για πρώτη φορά, έρχονται τα Trials του Iron Challenge, με την υπογραφή του Μιχάλη Ζαμπίδη!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για τη μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, με την υπογραφή του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη

Το Iron Challenge, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, αλλάζει τα δεδομένα και τη ροή της ιστορίας του kick boxing!

Τα trials του Iron Challenge, πραγματοποιούνται για πρώτη φορά την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα με στόχο την ανάδειξη νέων μαχητών και αυριανών πρωταθλητών από αθλητικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Το Iron Challenge σε συνεργασία με τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη περιμένουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες ανεξαρτήτως της αγωνιστικής τους εμπειρίας και κατηγορίας, που θέλουν να έρθουν να αγωνιστούν, να κερδίσουν μια μοναδική εμπειρία αλλά και αυτούς που θέλουν να αναδειχθούν στα μάτια των επαγγελματιών του αθλητικού χώρου και να διεκδικήσουν μια θέση στο επόμενο Iron Challenge.

Σημειώσεις για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής:

- Τα trials αφορούν αθλητές kick boxing  (K-1, LOW KICK, KICK LIGHT) & boxing

* Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές συμπληρώνουν τη συνημμένη  φόρμα συμμετοχής και την αποστέλλουν με e-mail στο zambidisclub  <mailto:zambidisclub@sofine.gr> @sofine.gr ή να καλέσουν στο 210 9211011 (Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 18.00), ώστε να ενημερωθούν για περισσότερες
λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους.

 

 

Best of internet