Στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία του γκρουπ Σκορδίλη

Gazzetta team
Στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία του γκρουπ Σκορδίλη

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (3/2) το γκρουπ του Παύλου Σκορδίλη, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο προπονητής από την Κέρκυρα θα βρεθεί για μία εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, μαζί με εννέα αθλητές και αθλήτριες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι τέσσερις νεαροί αθλητές της εθνικής ομάδας, που ετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο. Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (μήκος -τριπλούν), ο Δημήτρης Μονόπωλης (τριπλούν) και ο Νίκος Νεράτζης (επί κοντώ) προετοιμάζονται με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, ενώ ο άλτης του μήκους Παναγιώτης Μαντζουρόγιαννης θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων.

«Για μία εβδομάδα θα γυμναστούμε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να έχουμε καλύτερες συνθήκες σε σχέση με αυτές που επικρατούν αυτή την εποχή στο νησί. Η προετοιμασία των παιδιών πηγαίνει πολύ καλά. Στόχος μας είναι οι διοργανώνεις του ανοιχτού, ωστόσο τα παιδιά θα κάνουν κάποιους αγώνες στον κλειστό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους», είπε ο έμπειρος προπονητής.

Η Ρωμαίου το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν, ενώ ο Μονόπωλης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ, διοργάνωση για την οποία είχε πετύχει το όριο και ο Νίκος Νεράτζης, που όμως δεν συμμετείχε, καθώς ήταν ο τρίτος Ελληνας της κατηγορίας του (δύο αθλητές είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνισμα).

 

Τελευταία Νέα