Τα Gazzetta Awards 2015 του Γιώργου Μαυρωτά

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards 2015 του Γιώργου Μαυρωτά

bet365

Η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς συνεχίζεται και ο Γιώργος Μαυρωτάς απονέμει τα δικά του βραβεία!

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού. Το gazzetta.gr μίλησε με τον βουλευτή του Ποταμιού και κορυφαίο Έλληνα αθλητή του Πόλο, Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος έδωσε τις δικές του ψήφους,με τον ίδιο, μάλιστα, να παραδέχεται πως το «υγρό» στοιχείο κυριαρχεί!

Οι εκλεκτοί του Γιώργου Μαυρωτά:

Αθλητής της χρονιάς: Σπύρος Γιαννιώτης

Είχα ενδοιασμό μεταξύ Ιακωβάκη (τεράστιος αθλητής, χωρίς ποτέ να δώσει δικαίωμα για ψίθυρους τελείωσε την καριέρα του φέτος) και Γιαννιώτη αλλά ψήφισα τον Σπύρο γιατί φέτος θα πάει στην 5η Ολυμπιάδα του σε ένα πολύ σκληρό άθλημα. Όταν αυτός ξεκίναγε στο Σίδνεϋ το 2000 εγώ τελείωνα με την 5η μου Ολυμπιάδα οπότε το βλέπω και συναισθηματικά Σκέφτηκα και τον Χρήστο, αλλά δεν τον ψήφισα γιατί ψήφισα όλην την ομάδα)

Αθλήτρια της χρονιάς: Σοφία Ασουμανάκη

Είναι η μεγάλη μας ελπίδα για μετάλλιο στο Ρίο και σε πολύ νεαρή ηλικία έχει πετύχει τόσα πολλά στο δύσκολο αυτό άθλημα της κωπηλασίας

Ομάδα της χρονιάς: Εθνική πόλο

Η επιλογή μου είναι αντικειμενική και όχι γιατί είμαι προκατειλημμένος λόγω αθλήματος. Έκαναν την μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς κι από τις μεγαλύτερες του ελληνικού αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατόρθωσαν και κάτι για το οποίο τους ζηλεύω πολύ. Πήραν το εισιτήριο για Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς να παίξουν σε προολυμπιακό (το πιο ψυχοφθόρο τουρνουά, σας διαβεβαιώ έχω παίξει 5) και στο Ρίο πάμε με στόχο το μετάλλιο.

Προπονητής της χρονιάς: Θοδωρής Βλάχος

Γιατί στην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της εθνικής έδειξε ωριμότητα και ικανότητα και έδειξε και το υψηλό επίπεδο που έχουμε και στους τεχνικούς στο πόλο

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards