Τα Gazzetta Awards 2015 του Δημήτρη Διαθεσόπουλου

Τα Gazzetta Awards 2015 του Δημήτρη Διαθεσόπουλου

Η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς συνεχίζεται και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας απονέμει τα δικά του βραβεία!

Τα Gazzetta Awards 2015 του Δημήτρη Διαθεσόπουλου

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Το gazzetta.gr συνάντησε τον πρόεδρο της ΚΟΕ (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος) στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους της χρονιάς στον ελληνικό αθλητισμό και του ζήτησε τις επιλογές του για τους καλύτερους της σεζόν.

Για τους άνδρες:
«Δικαίως εξελέγη ο Πετρούνιας. Τρία χρυσά σε μια χρονιά. Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό, Ολυμπιακές μέρες. Σωστή επιλογή. Αξιοκρατικά»

Καλύτερη αθλήτρια:
«Για μένα καλύτερη αθλήτρια είναι η Κέλλυ Αραούζου. Όχι γιατί ανήκει στον υγρό στίβο, αλλά γιατί πήρε αργυρό μετάλλιο, σε σχέση με την Κυριακοπούλου που πήρε το 3ο. Σε ένα άθλημα πολύ επίπονο και δύσκολο με 50 αθλήτριες.

Κορυφαία ομάδα:
«Για την ομάδα πόλο δεν υπήρχε αμφισβήτηση από κανέναν. Η ομάδα πήρε χάλκινο μετάλλιο, όσο και την πρόκριση στο Ρίο»

Καλύτερος προπονητής:
«Όσο για τον προπονητή, αξιοκρατικά πάλι, εφόσον ο Πετρούνιας ήταν ο καλύτερος αθλητής, καλύτερος προπονητής της χρονιάς θα πρεπε να ναι ο προπονητής του, ο κύριος Ράφτης»

Στη συνέχεια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υποτιμά κανέναν και ότι πρόκειται για την προσωπική του άποψη. «Δεν υποτιμώ ούτε την Κυριακοπούλου, ούτε κανέναν. Είναι προσωπική μου άποψη και τα βάζω κάτω αξιοκρατικά»

Τέλος του ζητήσαμε να προσδιορίσει τους στόχους της Εθνικής ομάδας πόλο στο υπόλοιπο της δύσκολης σεζόν:
«Είναι μια ομάδα που συγκαταλέγεται στις καλύτερες του κόσμου. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν και οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές. Ίσως είναι λίγο πιο πάνω η Σερβία, που είναι μια κλάση ανώτερη από τη 2η. Η Εθνική είναι μια ομάδα από αυτές που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια.

Η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια, τόσο στο ευρωπαϊκό, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μη ξεχνάμε πως ουσιαστικά, οι Ολυμπιακοί δεν είναι κάτι παραπάνω από το παγκόσμιο. Ίδιες ομάδες, ίδιοι αντίπαλοι, ίδιες δυσκολίες. Αν μπορείς εκεί λοιπόν να πάρεις μετάλλιο, τότε μπορείς και στους Ολυμπιακούς. Η ομάδα έχει δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό»

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε εδώ!

Best of internet