Τέλος Γενάρη οι πρώτοι αγώνες για Μπανιώτη

Τέλος Γενάρη οι πρώτοι αγώνες για Μπανιώτη

Τέλος Γενάρη οι πρώτοι αγώνες για Μπανιώτη

Με στόχο το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου συνεχίζει την προετοιμασία του ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης. 

 

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου σκοπεύει να κάνει τους πρώτους του αγώνες τέλος Ιανουαρίου και μέσα από αυτούς να κυνηγήσει μια επίδοση καλύτερη από το 2,33 μ., που έχει θέσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία για συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. «Η προπόνηση εξελίσσεται πολύ καλά και χωρίς προβλήματα», είπε ο Μπανιώτης και συμπλήρωσε: «Στόχος να ξεκινήσω τους αγώνες τέλος Ιανουαρίου. Δεν έχω ακόμη καταλήξει στον τελικό προγραμματισμό, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα. Το καλό είναι πως για το ύψος υπάρχουν αρκετοί αγώνες όπως στη Μπάνσκα Μπίστριτσα, στο Τρίνετσκ και άλλα σπουδαία μίτινγκ», είπε ο έμπειρος άλτης, ο οποίος δεν αποκλείει συμμετοχή και σε ημερίδες στην Ελλάδα.
 
«Δεν το αποκλείω. Αν έχει κάποια ημερίδα στην Ελλάδα και την ίδια ημερομηνία δεν έχω αγώνα στο εξωτερικό, γιατί όχι. Σίγουρα τα μίτινγκ είναι υψηλότερα στην προτίμηση μου, λόγω του συναγωνισμού, που θα με βοηθήσει να κυνηγήσω μια καλή επίδοση», είπε ο αθλητής, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 2,32 μ. στον κλειστό και 2,34 μ. στον ανοιχτό στίβο.

Best of internet