Τα gazzetta awards του Περικλή Ιακωβάκη! (gTV)

Τα gazzetta awards του Περικλή Ιακωβάκη! (gTV)

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς και ο παλαίμαχος πλέον πρωταθλητής του ελληνικού στίβου απονέμει τα δικά του βραβεία μιλώντας στην κάμερα του gTV!  

Τα gazzetta awards του Περικλή Ιακωβάκη! (gTV)

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Ιακωβάκης βραβεύτηκε απ’ τον ΠΣΑΤ με το «Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό, με σειρά μεγάλων και σπουδαίων διακρίσεων και ταυτόχρονα για την εν γένει συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξε στην διαδρομή του αυτή. 

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στην εκδήλωση και ζήτησε απ’ τον πρωταθλητή του ελληνικού στίβου να κάνει τη δική του απονομή!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο:

 

Best of internet