Τα gazzetta awards του Λευτέρη Πετρούνια! (gTV)

Τα gazzetta awards του Λευτέρη Πετρούνια! (gTV)

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της απονέμει τα δικά του βραβεία μιλώντας στην κάμερα του gTV!  

Τα gazzetta awards του Λευτέρη Πετρούνια! (gTV)

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

«Αποχαιρετώντας» μια φανταστική χρονιά, που του έφερε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (20 Ιουνίου, Μπακού) και στο Παγκόσμιο (31 Οκτωβρίου, Γλασκώβη), το βράδυ της Τρίτης ο Πετρούνιας αναδείχθηκε απ’ τα μέλη του ΠΣΑΤ ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για το 2015!

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στην εκδήλωση και ζήτησε απ’ τον «χρυσό» αθλητή των κρίκων να κάνει τη δική του απονομή!

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο:

Best of internet