Σημαντικές αποφάσεις για τις εθνικές ομάδες στο Δ.Σ. της ΟΧΕ

Σημαντικές αποφάσεις για τις εθνικές ομάδες στο Δ.Σ. της ΟΧΕ

Σημαντικές αποφάσεις για τις εθνικές ομάδες στο Δ.Σ. της ΟΧΕ

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις εθνικές ομάδες, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην 19η συνεδρίαση. 

- Για την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για προετοιμασία και φιλικά με την Τουρκία το διάστημα 3-6 Ιανουαρίου 2016.

-Οι εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ανδρών απέναντι σε Ουκρανία (10/1) και Λετονία (13/1) θα διεξαχθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

-Η ΟΧΕ ενέκρινε την συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών στο Τσάλεντζ Τρόφι που θα διεξαχθεί 8-13 Μαρτίου 2016 στη Γεωργία. Ομοσπονδία.

-Το Δ.Σ. έκρινε αδικαιολόγητη την απουσία των αθλητών Παναγιώτη Νικολαϊδη, Νίκου Τζούφρα, Θόδωρου Ευαγγελίδη, Σωτήρη Μαραγκού και Σάββα Σάββα από την προετοιμασία και τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών απέναντι σε Λετονία (4/11) και Κύπρο (8/11) και αποφάσισε να τους τιμωρήσει με εξάμηνο αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της.

-Εγκρίθηκε η διεξαγωγή του Διεθνούς τουρνουά «Κυκλωπάκι» που θα πραγματοποιηθεί σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες στην κατηγορία των Κορασίδων το διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου.

Best of internet