Δημητριάδης: «Κερδισμένη η ελληνική αποστολή»

Gazzetta team
Δημητριάδης: «Κερδισμένη η ελληνική αποστολή»

bet365

Ένα πολύ δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, αποτέλεσε για τους έλληνες κολυμβητές το ανοικτό Ιταλικό πρωτάθλημα κολύμβησης του Ριτσιόνε.

Τρία ατομικά ρεκόρ αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις ήταν το αποτελέσματα της ελληνικής αποστολής στην γειτονική χώρα.

Για τις προσπάθειά του και το υψηλό επίπεδο των αγώνων, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Στέφανος Δημητριάδης: «Ήταν ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου και πιστεύω πως η ελληνική αποστολή ήταν κερδισμένη. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου στους αγώνες, ιδιαίτερα στα 200 μέτρα, που αποτελούν και τον μεγαλύτερο στόχο μου. Βρίσκομαι σε στάδιο προπόνησης και θέλω να κάνω αρκετές κούρσες με δυνατό συναγωνισμό μέχρι το Μάιο, για να μπορέσω να είμαι έτοιμος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος πέτυχε 2 ατομικά ρεκόρ (50μ. πεταλούδα με χρόνο 24.50 και 100μ ελεύθερο με χρόνο 50.37) εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του στο Ριτσιόνε. «Το υψηλό επίπεδο των αγώνων, με βοήθησε να κάνω καλές κούρσες. Τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής μου Αλέξανδρος Νικολόπουλος, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των αγώνων και τους χρόνους μου, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και υπάρχει αρκετή κούραση από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Ισραήλ) και τις προπονήσεις».

Από την πλευρά του ο Απόστολος Χρήστου (ατομικό ρεκόρ στα 100μ ελεύθερο με χρόνο 50.59), υποστήριξε. «Η αλήθεια είναι πως δεν ένοιωθα τόσο καλά σωματικά αλλά και σε θέμα δύναμης, όμως είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τους χρόνους μου, αν αναλογιστώ το υψηλό επίπεδο των αγώνων και φυσικά την συγκεκριμένη περίοδο, η οποία είναι περίοδος προετοιμασίας».

Τέλος ο συνοδός προπονητής της αποστολής, Τάσος Καράμπελας, υποστήριξε. «Το πρωτάθλημα ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι επιδόσεις τους ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές, με μικρές φυσικά εξαιρέσεις που δικαιολογούνται απόλυτα την συγκεκριμένη περίοδο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

 

Τελευταία Νέα